Hi there!

Ik ben Ingrid, het ‘brein’ achter de Wereldgenieter; parttime wereldreiziger en fulltime levensgenieter.

Over mij, de WereldgenieterIn de afgelopen 6 jaar heb ik 4 keer mijn baan opgezegd, ruim 20 maanden reizend over de wereld doorgebracht, 50 landen bezocht en bovenal keihard genoten.

Genieten doe ik door te doen wat goed voelt en te doen waar ik op dát moment zin in heb, door te ontdekken, mezelf te (laten) verrassen en verwonderen, erop te vertrouwen dat altijd alles goed komt, spontaan op avontuur te gaan en, door dat alles, zoveel mogelijk uit het leven te halen.

Ik ben deze website begonnen omdat ik veel leuke verhalen, tips en aanraders heb verzameld, om niet-niet te delen. De Wereldgenieter is een vrolijke reisblog vol wereldtips, reisroutes, handige info, avonturen en dagelijkse genietmomentjes. De wereld heeft té veel moois te bieden om zomaar aan je voorbij te laten gaan!

Met deze website neem ik je graag mee in mijn wondere wereld van kleine genietmomentjes, spannende avonturen en wereldse reizen.

Lees, verwonder, geniet en laat je inspireren!

 

Liefs, Ingrid

—————————————————————————————————————————————————————————-

Deze blog is sinds juli 2017 in de lucht. Aangezien beginnersfoutjes onoverkomelijk zijn, waardeer ik jouw feedback enorm. Zie je spelfouten, niet werkende links, onjuiste informatie, of heb je andere opmerkingen of tips? Kom maar door!

Disclaimer

Op de inhoud van deze website berust het copyright van de Wereldgenieter. Alle foto’s en berichten op deze website zijn door mij gemaakt en geschreven, tenzij anders vermeld. Wil je foto’s of berichten delen? Helemaal leuk, zeker als je mijn naam erbij vermeldt (de Wereldgenieter) en een link plaatst naar mijn website (http://dewereldgenieter.nl) of de desbetreffende pagina. Extra credits wanneer je me vooraf hierover informeert (ingrid@dewereldgenieter.nl).

Reclame en ongepaste uitingen worden zonder bericht van de website verwijderd.