Hi, ik ben Ingrid, parttime wereldreiziger en fulltime levensgenieter. Aangenaam!

Over mij, de WereldgenieterVan de afgelopen 8 jaar heb ik er ongeveer 3 in het buitenland doorgebracht. In die tijd heb ik ruim 20 maanden met een backpack de wereld rondgereisd, een jaar in Kenia gewerkt en heb ik inmiddels zo’n 56 landen bezocht. Bovenal heb ik keihard genoten.

Genieten doe ik door te doen wat goed voelt en te doen waar ik op dát moment zin in heb. Af en toe een tikkie impulsief, af en toe wat meer doordacht.  Door te ontdekken, mezelf te (laten) verrassen en verwonderen, erop te vertrouwen dat altijd alles goed komt, en door af en toe spontaan op avontuur te gaan, probeer ik zoveel mogelijk uit het leven te halen.

Ik ben deze website begonnen omdat ik veel leuke verhalen, tips en aanraders heb verzameld. Te leuk en handig om alleen voor mezelf te houden. De Wereldgenieter is een vrolijke reisblog vol wereldtips, reisroutes, handige info, avonturen en dagelijkse genietmomentjes. De wereld heeft té veel moois te bieden om zomaar aan je voorbij te laten gaan!

Met deze website neem ik je graag mee in mijn wondere wereld van kleine genietmomenten, spannende avonturen en wereldse reizen.

Lees, verwonder, geniet en laat je inspireren!

Liefs, Ingrid

—————————————————————————————————————————————————————————-

Aangezien foutjes onoverkomelijk zijn, waardeer ik jouw feedback enorm. Zie je spelfouten, niet werkende links, onjuiste informatie of heb je andere opmerkingen of tips? Kom maar door!