101 liedjes om overal ter wereld van te genieten!

Er gaat geen reis of vakantie voorbij zonder dat minstens één speciaal liedje wordt uitgeroepen tot dé holidaysong van de trip. Het lied dat uit elke box op elke straathoek schalde, het lied dat jij en je vrienden grijs draaiden of het lied waarvan de boodschap ineens zó binnenkwam, dat je tot tranen geroerd was. Ik heb mijn favorites gebundeld in een Spotify-lijst.

Alsof je weer terug bent..

Ook bij terugkomst zal je, bij het horen van dit liedje, weer even helemaal terug zijn op vakantie. Hetzelfde gevoel krijg ik met bepaalde geuren, zoals deodorant die ik alleen op vakantie heb gebruikt. Herken je dat?

Mijn favoriete liedjes

Ik vind het heerlijk om ‘vakantieliedjes’ thuis terug te luisteren. Zo brengt Un Gamin van Zoufris Maracas me direct terug naar de Kravice watervallen in Bosnië, What do you mean van Justin Bieber naar avondjes barhangen bij Teddy’s Place op Zanzibar en is Follow the sun van Xavier Rudd mijn ultimate reislied van mijn wereldreis in 2016. Deze titel is zelfs vereeuwigd op mijn schouder..

deWereldgenieter op Spotify!

Op Spotify heb ik bovenstaande lijst samengesteld met o.a. mijn holidaysongs en deuntjes waar ik blij van word, energie van krijg of inspiratie uit haal. Voel je vrij om deze lijst te volgen! Welke liedjes mogen volgens jou niet ontbreken in deze lijst? Laat het me weten!

Leave a Reply