Blog #1 | van parttime wereldreiziger tot fulltime levensgenieter

Mijn eigen website ‘de Wereldgenieter’ is in de lucht. Cool! Spannend! Tof! Trots! Kom allemaal kijken, lees gretig, heb plezier en doe er je voordeel mee.  My job is done, ik heb vakantie verdiend!

Of toch niet..?

Het begin

Zeker niet! Want dit is pas het begin. Het begin van wat? Het begin van reisblog ‘de Wereldgenieter’ en mijn tijd als fulltime levensgenieter natuurlijk!

Van parttime wereldreiziger tot fulltime levensgenieter..

Okay, misschien heeft deze start wat tekst en uitleg nodig. Want ook mijn oude leven, dat van parttime intercedent en parttime wereldreiziger, was eigenlijk zo slecht nog niet;

In de afgelopen 6 jaar heb ik 4 keer mijn baan opgezegd, ruim 20 maanden reizend over de wereld doorgebracht, 50 landen bezocht en bovenal keihard genoten. Toch heb ik ervoor gekozen om de komende tijd nóg meer uit het leven te halen!

Mee op ontdekkingsreis

Hoe? Dat wordt mijn volgende ontdekkingsreis. En jij hebt geluk, want ik neem je daar graag in mee!

Achter de schermen heb ik de afgelopen tijd hard gewerkt om deze website te bouwen en daarnaast de eerste verhalen neer te zetten. Vanaf nu kun je mijn avonturen hier op de voet volgen, maar ook lezen over mijn reizen van de afgelopen jaren. Want ik heb te veel leuke verhalen, tips en aanraders verzameld, om niet-niet te delen.

Beachswing Thailand

Stay tuned!

Blijf op de hoogte van mijn nieuwe avonturen, reisverhalen én onmisbare tips door regelmatig een bezoekje te brengen aan deze website. Vergeet ook niet me te volgen op Twitter, Instagram en Facebook.

Heb je leuke ideeën, tips, vragen of opmerkingen? Laat het me weten!

Adios 🙂
Ingrid

Leave a Reply